dimarts, 27 de març del 2012

Informació de la caminada

Ja s'acosta l'hora.

Esperem que esteu en forma i preparats per a una bona caminada.

Com s'ha anunciat, la sortida de la caminada és a les 9:00 del matí del proper diumenge 1 d'abril. El punt d'inici és a la Venta de Sant Joan, però a les 8:00 ens trobarem a la Plaça de Catalunya de Batea per anar amb cotxes fins la Venta de Sant Joan.

Com el recorregut és llarg (gairebé 30 km), si algú es cansa o per altres motius, no pot fer tota la caminada, no cal que us preocupeu, ja que tindrem cotxes de suport per portar-vos a Batea o al lloc on tingeu els vostres vehicles. Durant la caminada es faran diverses parades en llocs significatius i l'Anna Martí anirà explicant alguns detalls de la retirada dels soldats del Batalló Lincoln.

Més o menys a la meitat del recorregut (a prop de l'estació de bombament del reg de la Terra Alta, a Varavall), pararem a descansar i a dinar. Us recordem que és necessari apuntar-vos per a poder portar dinar per a tots, dinar que consistirà en un bon entrepà i fruita, a més d'aigua. Durant la caminada també us anirem donant fruita i aigua, així que no cal que vingueu molt carregats.

No cal dir-vos que porteu roba esportiva i bon calçat, no cal que sigui de muntanya, ja que el recorregut és quasi sempre per bons camins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada